ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

24.4.2017 | Με μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον και συμφωνίες με αγοραστές από το εξωτερικό ολοκληρώθηκε η Έκθεση DOMΟTEC

«Με μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον και συμφωνίες με αγοραστές από το εξωτερικό ολοκληρώθηκε η Έκθεση DOMΟTEC»

Η κορυφαία έκθεση DOMΟTEC, για την ανακαίνιση, τη δόμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας διοργανώθηκε, με επιτυχία, από τις 7-9 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Εxpo, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η εξειδίκευση της έκθεσης σε λύσεις για την κατοικία, το ξενοδοχείο, αλλά και την επαγγελματική στέγη, είχε ως αποτέλεσμα τη μεγάλη προσέλευση επαγγελματιών και ιδιωτών. Η μεγάλη επισκεψιμότητα οδήγησε και σύναψη συμφωνιών και συνεργασιών με τους κορυφαίους εκθέτες του χώρου.

Σημαντικό γεγονός της έκθεσης ήταν η επιχειρηματική αποστολή κατασκευαστών από την Αίγυπτο, η οποία παραβρέθηκε στην έκθεση κάνοντας συναντήσεις με τους εκθέτες. Η έκβαση των συναντήσεων ήταν θετική και για τις 2 πλευρές, καταλήγοντας σε επαγγελματικές συνεργασίες με ελληνικές επιχειρήσεις. Στόχος των συναντήσεων είναι η εξωστρέφεια των ελληνικών εταιρειών.
 
 Η ταυτόχρονη έκθεση της BUILDING GREEN έδωσε έμφαση στην πρωτοπορία και στην καινοτομία, ανοίγοντας πόρτες για τη δόμηση του μέλλοντος. Οι παράλληλες εκδηλώσεις με ομιλίες από εξειδικευμένους επαγγελματίες, για τη βιομάζα, την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, την αρχιτεκτονική, την ενεργειακή αποδοτικότητα, τα φωτοβολταϊκά, την ηλεκτροκίνηση, τράβηξαν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των επισκεπτών/επαγγελματιών και συντέλεσαν στο να αναδείξουν την έκθεση DOMOTEC ως την πιο ξεχωριστή και εξειδικευμένη έκθεση της χώρας.

Η ανάγκη της αγοράς για εξέλιξη, καινοτομία και εξωστρέφεια είναι μεγάλη και η έκθεση DOMOTEC για ακόμα μια χρονιά κατάφερε να δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες και ιδιώτες.

Η δυναμική της DOMOTEC μας έδωσε τις καλύτερες προοπτικές για την εξέλιξη της έκθεσης για του χρόνου!

Για περισσότερα νέα του κλάδου, αλλά και πληροφορίες για την οργάνωση της επόμενης έκθεσης DOMOTEC μείνετε συντονισμένοι στο: www.domotecexpo.gr και στη σελίδα στο Facebook: www.facebook.com/domotecexpo/

 

22.09.2017 | Εδώ, μαζί χτίζουμε το μέλλον και το 2018!

Εδώ χτίζεται το μέλλον!

ΕΚΘΕΣΗ DOMOTEC
26-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018


Η ολοκληρωμένη έκθεση
δόμησης, ανακαίνισης & εξοικονόμησης ενέργειας

Η έκθεση DOMOTEC, η μεγάλη έκθεση  για την ανακαίνιση, την δόμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας θα πραγματοποιηθεί από τις 26- 29 Απριλίου 2018 στο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.  

Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 2017 η έκθεση και φέτος αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις όλης της αγοράς γιατί εδώ μαζί με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου «χτίζει» το μέλλον της ανακαίνισης, της δόμησης και της εξοικονόμησης ενέργειας!

Η έκθεση συγκεντρώνει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών όπου οι επαγγελματίες του κλάδου, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, τεχνίτες και τεχνικοί αλλά και ιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε τους ανάγκη.

Η έκθεση θα καλύψει κατηγορίες όπως Μονωτικά Υλικά - Συστήματα Θερμομόνωσης Στεγανοποιητικά Υλικά, Πλακάκια - Είδη Υγιεινής, Κουφώματα (Αλουμίνιου -P.V.C) ,Χρώματα, Δάπεδα-ΨευδοροφέςΚάγκελα (Inox-Αλουμινιου-Σιδηρου)-Είδη Κιγκαλερίας, Προϊόντα Τσιμέντου, Πισίνες – Spa, Μάρμαρα – Γρανίτες - Πέτρες , Αίθρια – Πέργολες – Πολυκαρβονικά, Εργαλεία & Οικοδομικά μηχανήματα και Ανελκυστήρες.

Για το 2018 η έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε παράλληλη διοργάνωση με την γνωστή έκθεση MEDWOOD με δομικά υλικά ξύλου και επιπλοποιίας προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Open Space,  θα πραγματοποιηθούν για ακόμα μια χρονιά επαγγελματικά σεμινάρια, κλαδικά συνέδρια και ημερίδες με σκοπό την παρουσίαση και συζήτηση των τελευταίων εξελίξεων στο χώρο της ανακαίνισης, δόμησης και εξοικονόμησης ενέργειας.

Τέλος, σε μια προσπάθεια τόνωσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, η διοργανώτρια εταιρεία θα φιλοξενήσει επιχειρηματικές αποστολές από χώρες του εξωτερικού.
Η έκθεση Domotec, για το 2018, παρουσιάζει ολοκληρωμένα τον κλάδο της ανακαίνισης, της δόμησης και της εξοικονόμησης ενέργειας και θα αποτελέσει το κέντρο ενημέρωσης και συνάντησης όλης της αγοράς.

Γιατί, εδώ χτίζεται το μέλλον!

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο: www.domotecexpo.gr και στη σελίδα στο FB: www.facebook.com/domotecexpo/