ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

24.4.2017 | Με μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον και συμφωνίες με αγοραστές από το εξωτερικό ολοκληρώθηκε η Έκθεση DOMΟTEC

«Με μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον και συμφωνίες με αγοραστές από το εξωτερικό ολοκληρώθηκε η Έκθεση DOMΟTEC»

Η κορυφαία έκθεση DOMΟTEC, για την ανακαίνιση, τη δόμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας διοργανώθηκε, με επιτυχία, από τις 7-9 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Εxpo, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η εξειδίκευση της έκθεσης σε λύσεις για την κατοικία, το ξενοδοχείο, αλλά και την επαγγελματική στέγη, είχε ως αποτέλεσμα τη μεγάλη προσέλευση επαγγελματιών και ιδιωτών. Η μεγάλη επισκεψιμότητα οδήγησε και σύναψη συμφωνιών και συνεργασιών με τους κορυφαίους εκθέτες του χώρου.

Σημαντικό γεγονός της έκθεσης ήταν η επιχειρηματική αποστολή κατασκευαστών από την Αίγυπτο, η οποία παραβρέθηκε στην έκθεση κάνοντας συναντήσεις με τους εκθέτες. Η έκβαση των συναντήσεων ήταν θετική και για τις 2 πλευρές, καταλήγοντας σε επαγγελματικές συνεργασίες με ελληνικές επιχειρήσεις. Στόχος των συναντήσεων είναι η εξωστρέφεια των ελληνικών εταιρειών.
 
 Η ταυτόχρονη έκθεση της BUILDING GREEN έδωσε έμφαση στην πρωτοπορία και στην καινοτομία, ανοίγοντας πόρτες για τη δόμηση του μέλλοντος. Οι παράλληλες εκδηλώσεις με ομιλίες από εξειδικευμένους επαγγελματίες, για τη βιομάζα, την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, την αρχιτεκτονική, την ενεργειακή αποδοτικότητα, τα φωτοβολταϊκά, την ηλεκτροκίνηση, τράβηξαν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των επισκεπτών/επαγγελματιών και συντέλεσαν στο να αναδείξουν την έκθεση DOMOTEC ως την πιο ξεχωριστή και εξειδικευμένη έκθεση της χώρας.

Η ανάγκη της αγοράς για εξέλιξη, καινοτομία και εξωστρέφεια είναι μεγάλη και η έκθεση DOMOTEC για ακόμα μια χρονιά κατάφερε να δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες και ιδιώτες.

Η δυναμική της DOMOTEC μας έδωσε τις καλύτερες προοπτικές για την εξέλιξη της έκθεσης για του χρόνου!

Για περισσότερα νέα του κλάδου, αλλά και πληροφορίες για την οργάνωση της επόμενης έκθεσης DOMOTEC μείνετε συντονισμένοι στο: www.domotecexpo.gr και στη σελίδα στο Facebook: www.facebook.com/domotecexpo/

 

30.03.2017 | Οι κορυφαίες εταιρείες της Ελληνικής αγοράς δομικών υλικών 
στην έκθεση DOMOTEC

Η DOMOTEC, η κορυφαία έκθεση για την ανακαίνιση, τη δόμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 9 Απριλίου 2017, στο Metropolitan Εxpo, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και επικεντρώνεται σε λύσεις για κατοικίες, ξενοδοχεία-τουριστικά καταλύματα, αλλά και την επαγγελματική στέγη.

Η πραγματοποίηση της ταυτόχρονα με την έκθεση BUILDING GREEN δημιουργεί μια ολοκληρωμένη έκθεση με ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών από 120 και πλέον κορυφαίες εταιρείες της αγοράς σε δομικά-μονωτικά υλικά, κουφώματα, συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, αλουμινίου, σκίασης, δάπεδα & επενδύσεις τοίχων, μάρμαρα και πέτρες, εργαλεία, software, κα.

Με σταθερό στόχο την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν, η έκθεση φιλοξενεί επιχειρηματική αποστολή από τον πολύ δυναμικό κλάδο των κατασκευών της Αιγύπτου με σκοπό τη σύναψη εμπορικών συνεργασιών.

Στο πλαίσιο της έκθεσης έχει προγραμματιστεί ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για την βιομάζα, την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, την αρχιτεκτονική, την ενεργειακή αποδοτικότητα, τα φωτοβολταϊκά, την ηλεκτροκίνηση κα, προφέροντας άμεση ενημέρωση στους επαγγελματίες του κλάδου. Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών από όλη την Ελλάδα, η έκθεση προσφέρει δωρεάν μεταφορά με πούλμαν από τις πόλεις: Πάτρα, Τρίπολη, Καλαμάτα, Λαμία, Βόλο και Λάρισα.

Η είσοδος στην έκθεση και στις παράλληλες εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη τόσο για το ευρύ κοινό όσο και για τους επαγγελματίες. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση θα βρείτε στο: www.domotecexpo.gr  

20.09.2016 | Απο τις 7 έως τις 9 Απριλίου 2017 η ολοκληρωμένη έκθεση ανακαίνισης, δόμησης και εξοικονόμησης ενέργειας.

7 με 9 Απριλίου 2017 η ολοκληρωμένη έκθεση ανακαίνισης, δόμησης και εξοικονόμησης ενέργειας.

Εδώ χτίζεται το μέλλον!

Η μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης διοργάνωσης, επιβεβαίωσε την ανάγκη μίας εξειδικευμένης έκθεσης με έμφαση σε λύσεις ανακαίνισης, οικολογικής δόμησης και εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι, το κατάστημα και το ξενοδοχείο.

Αξιολογώντας την αθρόα προσέλευση των επαγγελματιών και ιδιωτών επισκεπτών σε συνδυασμό με το απροσδόκητα μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον και τις συμφωνίες που κλείστηκαν, η επόμενη διοργάνωση έχει προγραμματιστεί για τις 7 με 9 Απριλίου 2017 στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος.

Στόχος της παραμένει η ολοκληρωμένη προβολή του κλάδου και η δημιουργία ενός κέντρου ενημέρωσης  και συνάντησης όλης της αγοράς. Για τον λόγο αυτό και για το 2017 η DOMOTEC θα διοργανωθεί παράλληλα με τις εκθέσεις BUILDING GREEN και ELECTROTEC δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη δυναμική για την ελληνική αγορά!

ΜΑΖΙ χτίζουμε το μέλλον!


Οι διοργανωτές

Η TEXPO Α.Ε. είναι εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων με μακρόχρονη εμπειρία ειδικότερα στο χώρο των τεχνικών - κλαδικών εκθέσεων στην Ελλάδα. Μέσω των 5  καταξιωμένων διοργανώσεων της (DOMOTEC, ELECTROTEC, ECOTEC, METEC, FETEC) έχει δημιουργήσει μια ισχυρή παρουσία στην εκθεσιακή αγορά της χώρας.

20.04.2016 | Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία η προσέλευση και το εμπορικό ενδιαφέρον

Έκθεση Domotec 7-10/4/2016

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία η προσέλευση και το εμπορικό ενδιαφέρον

Η αθρόα προσέλευση των επισκεπτών (επαγγελματίες και ιδιώτες), το απροσδόκητα μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον και οι συμφωνίες που κλείστηκαν χαρακτήρισαν την DOMOTEC 2016 - την τεχνική έκθεση της Αθήνας - η οποία φέτος διοργανώθηκε σε συνεργασία με την ειδική έκθεση Building Green.

Μέσα σε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, με ένα πρωτόγνωρο εμπορικό παλμό, που δεν μειώθηκε στιγμή καθ’ όλη τη διάρκεια της, η DOMOTEC 2016 έκλεισε τις πύλες της στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO. Στις 4 ημέρες λειτουργίας της (7-10 Απριλίου 2016) αποτέλεσε το κορυφαίο εμπορικό εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς για τους τεχνικούς κλάδους της δόμησης, της ανακαίνισης-συντήρησης και της εξοικονόμησης ενέργειας και δημιούργησε κατά ομολογία όλων των εκθετών και των επισκεπτών της κλίμα ελπίδας, προοπτικής και αισιοδοξίας για το μέλλον.

Το κορυφαίο και πιο ελπιδοφόρο στοιχείο της έκθεσης, πιο σπουδαίο ακόμα και από την μεγάλη προσέλευση, ήταν το μεγάλο και έμπρακτο εμπορικό ενδιαφέρον τόσο των επαγγελματικών όσο και των ιδιωτών επισκεπτών.

Οι εκθέτες περιέγραψαν τη συμμετοχή τους ως εξαιρετικά επιτυχημένη, αφού τους δόθηκε η μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά χιλιάδες ενδιαφερόμενους και να κλείσουν πολλές συμφωνίες μέσα στην έκθεση αλλά και να πραγματοποιήσουν πολλές και σημαντικές επαφές που είναι βέβαιο ότι στο άμεσο μέλλον θα αποδώσουν πολλαπλάσια αποτελέσματα.

Συγχρόνως εντυπωσιασμένοι ήταν οι εκθέτες από τις εμπορικές επαφές που πραγματοποίησαν στην έκθεση με πολυμελή επιχειρηματική αποστολή από τη Ρωσία και αγοραστές από την Ιταλία και την Αίγυπτο.

Στα πλαίσια τέλος της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν επιτυχημένες παράλληλες εκδηλώσεις με τη συμμετοχή διακεκριμένων Ελλήνων και διεθνών ομιλητών. Ξεχώρισαν η ημερίδα με τίτλο «RE-INNOVATION», το συνέδριο του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου με τίτλο «Ανάγκες της Ρωσικής αγοράς στον τομέα των κατασκευών & δομικών υλικών» και οι εκδηλώσεις «BUILDING GREEN OPEN SPACE 2016».

Η έκθεση διοργανώθηκε σε συνεργασία με την έκθεση Building Green, την ειδική έκθεση για τον κλάδο της πράσινης δόμησης. Επιπλέον, παράλληλα με την έκθεση διοργανώθηκε η έκθεση Medwood 2016, η καταξιωμένη εκδήλωση του κλάδου της ξυλείας.

30.03.2016 | 10 εκπρόσωποι της Ένωσης Ρώσων Κατασκευαστών στην Αθήνα για να κλείσουν συμφωνίες με ελληνικές εταιρείες

Έκθεση Domotec 7-10/4/2016

«10 εκπρόσωποι της Ένωσης Ρώσων Κατασκευαστών στην Αθήνα για να κλείσουν συμφωνίες με ελληνικές εταιρείες.»

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο με την ευκαιρία της έκθεσης DOMOTEC διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων TEXPO AE την επίσκεψη επιχειρηματικής αποστολής στην Ελλάδα αποτελούμενης από 10 δυναμικούς εκπροσώπους της Ρωσικής κατασκευαστικής αγοράς.

Την ευκαιρία να συναντήσουν τα κορυφαία στελέχη από τον γιγαντιαίο κλάδο κατασκευών της Ρωσίας και να κλείσουν συμφωνίες θα έχουν οι συμμετέχοντες στην έκθεση DOMOTEC και τα μέλη του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στην κλειστή επιχειρηματική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016.

Στα πλαίσια της κλειστής επιχειρηματικής ημερίδας με θέμα  «Ανάγκες της Ρωσικής αγοράς στον τομέα των κατασκευών και δομικών υλικών» θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις που θα αφορούν στις δραστηριότητες των ρωσικών επιχειρήσεων και των αναγκών τους καθώς και επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ των παρευρισκόμενων.

Η αποστολή αποτελείται από 10 μέλη της Ένωσης Ρώσων Κατασκευαστών με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ένωσης κύριο V. Yakovlev και  πραγματοποιείται από  το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο και τους διοργανωτές της έκθεσης στα πλαίσια του Έτους Ελλάδας – Ρωσίας 2016 με σκοπό την τόνωση και περαιτέρω ανάπτυξη της αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας – Ρωσίας.

Πρόκειται για μια σημαντική πλατφόρμα ενημέρωσης αλλά και δυνατότητα εξωστρέφειας στον γιγαντιαίο κλάδο κατασκευών της Ρωσία. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Ρωσική αγορά ιδιαίτερα μετά και τις πρόσφατες ευρύτερες εξελίξεις ενδέχεται να παρουσίασει πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης για τις ελληνικές εταιρείες του κλάδου καθώς:

  • Στη ρωσική κατασκευαστική αγορά ανοίγονται πολλές ευκαιρίες για τις ελληνικές επιχειρήσεις λόγω των σχετικών πρόσφατων ανακατατάξεων στη Ρωσική αγορά.
  • Η Ένωση Ρώσων Κατασκευαστών και ο πρόεδρος της θεωρούνται από τους κορυφαίους παράγοντες της αγοράς και βρίσκονται σε αναζήτηση νέων  συνεργασιών με προμηθευτικές εταιρείες, έχοντας εστιάσει το ενδιαφέρον τους και στην Ελληνική αγορά.
  • Τα ελληνικά προϊόντα έχουν πολύ καλό όνομα στη ρωσική αγορά λόγω καλής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής.

Η DOMΟTEC – Δόμηση, Ανακαίνιση, Εξοικονόμηση θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 10 Απριλίου 2016 στο METROPOLITAN EXPO μαζί με την BUILDING GREEN και σε παράλληλη διοργάνωση με την έκθεση MEDWOOD και θα εστιάσει σε λύσεις δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι, την επιχείρηση και το ξενοδοχείο.

Σχετικά με το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο

To Eλληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο έχοντας συμπληρώσει 20ετή παρουσία στα ελληνορωσικά δρώμενα και στη συμβολή προώθησης των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων Ελλάδας – Ρωσίας, με γραφεία μεταξύ άλλων στην Αγία Πετρούπολη και τη Μόσχα, εκτεταμένο δίκτυο συνεργασίας και Στρατηγικό Συμβούλιο στην επικράτεια της Ρωσίας, αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο σύμβουλο για τις εξωστρεφείς επιχειρήσεις και συνεχίζει το εποικοδομητικό έργο του θέτοντας νέους στόχους ανάπτυξης της αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας  μεταξύ Ελλάδας – Ρωσίας.

Σχετικά με την T-EXPO A.E.

Η TEXPO Α.Ε. είναι η σημαντικότερη εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων με μακρόχρονη εμπειρία ειδικότερα στο χώρο των τεχνικών - κλαδικών εκθέσεων στην Ελλάδα. Μέσω των 5  καταξιωμένων διοργανώσεων της (DOMOTEC, ELECTROTEC, ECOTEC, METEC, FETEC) έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ισχυρή παρουσία στην εκθεσιακή αγορά της χώρας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Κα Julia Sysalova

Τηλ. 2106981127, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ROTA A.E.

Κος Βασίλης Μπάρκας

Τηλ.: 2111.801.801   Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

28.03.2016 | Η ολοκληρωμένη έκθεση δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι, τo κατάστημα και το ξενοδοχείο

Έκθεση DOMΟTEC 2016

Η ολοκληρωμένη έκθεση δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι, τo κατάστημα και το ξενοδοχείο  

Σε τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της έκθεσης DOMOTEC που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 10 Απριλίου 2016 στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Metropolitan Εxpo στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η DOMΟTEC θα εστιάσει σε λύσεις ανακαίνισης, οικολογικής δόμησης και εξοικονόμησης ενέργειας σε μία περίοδο που σημειώνεται ιδιαίτερη δραστηριότητα στους συγκεκριμένους τομείς τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ αναφορικά με τις ξενοδοχειακές μονάδες έχει διαπιστωθεί αύξηση της ανακαίνισης και της αναβάθμιση τους.

Η DOMΟΤEC 2016 θα διεξαχθεί μαζί με την BUILDING GREEN και την ELECTROTEC & Σαλόνι Φωτισμού και σε παράλληλη διοργάνωση με την έκθεση ΜΕDWOOD - Δομικά υλικά ξύλου υλικά επιπλοποιίας, ημιέτοιμα προϊόντα κ.α.

Η συνύπαρξη τους δημιουργεί μία σημαντική και ενιαία διοργάνωση που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και καινοτόμες προτάσεις στους επισκέπτες καθώς και μια νέα δυναμική στον κλάδο της δόμησης, της ανακαίνισης και της εξοικονόμησης ενέργειας στηριζόμενη σε νέες πρακτικές-τεχνολογίες, που θα παρουσιαστούν μέσα στην έκθεση.

Εξαιρετικής σημασίας αποτελεί η μοναδική εμπορική ευκαιρία που προσφέρει η DOMOTEC για εξωστρέφεια στον γιγαντιαίο κλάδο κατασκευών της Ρωσίας. Αποστολή μελών της Ένωσης Ρώσων Κατασκευστών, επισκέπτεται την έκθεση με σκοπό να πραγματοποιήσει επιχειρηματικές συναντήσεις και να συνάψει εμπορικές συμφωνίες με τις ελληνικές εταιρείες που συμμετέχουν. Η αποστολή θα έχει ως επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ένωσης κύριο V. Yakovloev και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Στο πλαίσιο της DOMOTEC 2016, προγραμματίζεται μια σειρά εκδηλώσεων που στόχο έχουν να αποτελέσουν σημείο συνάντησης του κλάδου και απευθύνονται σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, τεχνικές εταιρείες, γραφεία μελετών, σχεδιαστές καθώς και στον κλάδο της δόμησης και των ξενοδοχείων.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 8 Απριλίου από τις 17:00 έως τις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση RE-INNOVATION: Οι νέες τάσεις στη σύγχρονη σχεδίαση και ανοικοδόμηση κτιρίων και επαγγελματικών χώρων, στην οποία διακεκριμένοι ξένοι και Έλληνες ομιλητές παρουσιάζουν πρότυπα και case studies σχετικά με ανακαινίσεις, αναπλάσεις χώρων και κτιρίων και την ενεργειακή τους απόδοση.

Eπίσης, καθημερινές παρουσιάσεις, case studies και προβολές λύσεων και εφαρμογών θα παρουσιάζονται καθημερινά, από τις 10:00 έως τις 20:00, μέσα στην έκθεση στον ανοιχτό χώρο open space σχετικά με την αειφορία, την πράσινη δόμηση, τις ΑΠΕ και τις τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, στα υφιστάμενα και νέα κτίρια και στο δομημένο περιβάλλον.

Η είσοδος στην έκθεση και στις παράλληλες εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση: www.domotecexpo.gr

13.05.2015 | Θετικός απόηχος από τη διοργάνωση των 4 τεχνικών εκθέσεων

Με θετικό απόηχο ολοκληρώθηκε η ταυτόχρονη διοργάνωση των εκθέσεων DOMICATEC, ELECTROTEC, MEDWOOD και ΧΡΩΜΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ – TOOLS που πραγματοποιήθηκαν από τις 8 έως και τις 11 Μαΐου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo». Η συν-διοργάνωση τους προσέλκυσε στις 4 ημέρες λειτουργίας πλήθος επισκεπτών και κινήθηκε σε πολύ θετικό επίπεδο.

Η παράλληλη διοργάνωση των τεχνικών εκθέσεων πρόσφερε στους επισκέπτες, επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες, μια πλήρη αποτύπωση του χώρου, με εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες μέσα από ένα μεγάλο φάσμα της αγοράς όπως η δόμηση, η ανακαίνιση, τα προϊόντα ξύλου και επιπλοποιίας, τα χρώματα και τα εργαλεία.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών επικεντρώθηκε επίσης και στις νέες τάσεις του εκάστοτε κλάδου που παρουσίασε η κάθε έκθεση αλλά και στις εναλλακτικές προτάσεις των εκθετών τους.  

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι εκδηλώσεις και ημερίδες που πλαισίωσαν την έκθεση με πολλά και ποικίλα θέματα του κάθε κλάδου, όπως: «Βιώσιμες κατασκευές- ενεργειακή αναβάθμιση», «Κατασκευές βιοκλιματικής συμπεριφοράς κα ενεργειακής εξοικονόμησης (Passive House)» και «Πιστοποιητικό και έλεγχοι ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων».

Επίσης, στο πλαίσιο της έκθεσης DOMICATEC, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά εκδήλωση της Ένωσης Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδος (Ε.ΔΙ.Κ.Ε.) κατά την οποία έγινε απονομή των βραβείων του 3ου Πανελλήνιου διαγωνισμού σχεδιασμού.

Η διοργάνωση τέλεσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ).