Πληροφορίες Συμμετοχής

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Γιατί εδώ, ΜΑΖΙ, χτίζουμε το μέλλον!!


Με γνώμονα την επιτυχία της έκθεσης από τις τελευταίες της διοργανώσεις μπορούμε αδιαμφησβήτητα να πούμε ότι το μέλλον της ανακαίνισης, της δόμησης και της εξοικονόμησης ενέργειας χτίζεται εδώ, μαζί με εσάς, τις κορυφαίες εταιρείες της ελληνικής αγοράς!
Η αποδεδειγμένη εμπορική αποτελεσματικότητα, η πλήρης γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που παρουσιάζει, η υψηλή επισκεψιμότητα που γνωρίζει και το ευρύτατο επικοινωνιακό πρόγραμμα που εκτελεί, δημιουργούν τον ιδανικό χώρο για την προβολή και προώθηση της εταιρείας σας. Στόχος της και για το 2018 η ολοκληρωμένη προβολή του κλάδου και η δημιουργία ενός κέντρου ενημέρωσης  και συνάντησης όλης της αγοράς.

Οδηγήστε την εταιρεία σας στην επιτυχία!

26-29 Απριλίου 2018 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα!

Mαζί με:

BUILDING GREEN
Η BUILDING GREEN προωθεί την αειφορία, την πράσινη δόμηση και τις τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια και το περιβάλλον.

MEDWOOD
Η MEDWOOD είναι η διεθνής έκθεση δομικών υλικών ξύλου, υλικών επιπλοποιίας, ημιέτοιμων προϊόντων και μηχανημάτων, στην οποία συμμετέχουν οι μεγαλύτερες παραγωγικές και εμπορικές εταιρείες αλλά και οι κορυφαίοι οίκοι του εξωτερικού.


Δείτε εδώ το έντυπο πληροφοριών


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με:
Χρήστος Καραμάνος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μαριάντζελα Γραφέο, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μανώλης Κανδάκης, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΕΧPO A.E. (τηλ.: 2.111.801.801)